1

Ethical omnivore: a practical guide and 60 nose-to-tail recipes for sustainable meat eating

Specifikacijos:
Autorius: Laura Dalrymple, Grant Hilliard
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2020
Prekės ID: 68177716
2980
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 25 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Balandžio 25 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Balandžio 25 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Balandžio 25 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Balandžio 25 d.

269

Pristatysime į namus

Balandžio 25 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Ethical omnivore: a practical guide and 60 nose-to-tail recipes for sustainable meat eating

Can you have your meat and eat it too? An ethical cookbook for readers of Michael Pollan, Jonathan Safran Foer's Eating Animals, Fergus Henderson, Hugh Fearnley-Whittingstall and Matthew Evans. 'Heartfelt and wonderfully written, this is the kind of cookbook only butchers who think we should eat less meat could write.' MATTHEW EVANS 'I can't recommend this book highly enough - science-focused but with a contagiously energetic optimism, it's the antidote to despair we so desperately need. Read it, give it to your friends, then cook for them with whole, natural food. We can start repairing our land and nourishing our souls by dinner time.' CHARLOTTE WOOD 'It is both a beautiful book but also one of great importance: well written, great stories and it addresses the huge topic of false beliefs promulgated by vegans and others equally divorced from nature.' CHARLES MASSY We live in an affluent era marked by an increasingly fraught relationship to food, and meat is arguably the most controversial ingredient. There is a communal ache for authenticity, for a way forward with good conscience. The Ethical Omnivore explores the solution: living with a conscience; asking the right questions of whomever sells you meat or of the labels you read; and learning how to respect the animal so much that you're willing to cook something other than chicken breast. This book traces how animals can be raised ethically, and demonstrates some ways regenerative farmers are outstanding in how they care for their animals. It offers tried-and-tested recipes from the Feather and Bone community, from simple and easy weeknight meals to slow roasts for special occasions. And it shows all of us how to live with less impact on the animals and environment that support us. The Ethical Omnivore is a user-friendly recipe and handbook that will open your eyes to a better way to buy, cook and eat.

Bendra informacija apie: Ethical omnivore: a practical guide and 60 nose-to-tail recipes for sustainable meat eating

Prekės ID: 68177716
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,19 x 0,24 m, 0,97 kg
Leidykla: Murdoch Books
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Kietas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Maistas ir gerimai
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjo šalis: Estija
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Laura Dalrymple, Grant Hilliard
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2020

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Ethical omnivore: a practical guide and 60 nose-to-tail recipes for sustainable meat eating
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Ethical omnivore: a practical guide and 60 nose-to-tail recipes for sustainable meat eating

Reklama

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai