Farmhouse Culture Guide to Fermenting: Crafting Live Cultured Foods and Drinks with 100 Recipes from Kimchi to Kombucha

Specifikacijos:
Autorius: Kathryn Lukas, Shane Peterson
Puslapių skaičius: 288
Leidimo metai: 2019
Prekės ID: 71540576
3520
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Birželio 5 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Birželio 5 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Birželio 5 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Birželio 6 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Birželio 6 d.

199

LP EXPRESS terminale

Birželio 6 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Birželio 6 d.

249

Pristatysime į namus

Birželio 6 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Birželio 7 d.

149

Smartpost terminale

Birželio 7 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 98% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Farmhouse Culture Guide to Fermenting: Crafting Live Cultured Foods and Drinks with 100 Recipes from Kimchi to Kombucha

An authoritative and easy-to-use guide to fermentation with 100+ recipes for fermented foods and drinks.Fermented and preserved foods are beloved for their bold and layered flavors as well as their benefits for gut health, boosting immunity, and curbing sugar cravings, but until now, there hasn't been a book that is both authoritative and easy to use. The Farmhouse Culture Guide to Fermenting provides you with the history, health information, and safest methods for preserving, along with 115 recipes for krauts, pickles, kimchi, fermented vegetables, hot sauces, preserved fruits and jams, yogurt, kombucha, and even hard ciders and mead. With trusted authors Kathryn Lukas and Shane Peterson, owners of mega-brand Farmhouse Culture, and their thoroughly tested recipes, this is the fermentation book that every home fermenter needs--whether you are about to make your first batch of pickles or have been preserving foods for decades.

Bendra informacija apie: Farmhouse Culture Guide to Fermenting: Crafting Live Cultured Foods and Drinks with 100 Recipes from Kimchi to Kombucha

Prekės ID: 71540576
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,19 x 0,24 m, 0,57 kg
Leidykla: Ten Speed Press
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Maistas ir gerimai
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Kathryn Lukas, Shane Peterson
Puslapių skaičius: 288
Leidimo metai: 2019

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Farmhouse Culture Guide to Fermenting: Crafting Live Cultured Foods and Drinks with 100 Recipes from Kimchi to Kombucha
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių