Hunter's Guide to Butchering, Smoking and Curing Wild Game and Fish

Specifikacijos:
Autorius: Philip Hasheider
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2013
Prekės ID: 66258313
2331
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 23 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 23 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Gegužės 23 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 24 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Gegužės 24 d.

199

LP EXPRESS terminale

Gegužės 24 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 24 d.

249

Pristatysime į namus

Gegužės 24 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Gegužės 27 d.

149

Smartpost terminale

Gegužės 27 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 98% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Hunter's Guide to Butchering, Smoking and Curing Wild Game and Fish

From field to table, The Hunter's Guide to Butchering, Smoking, and Curing Wild Game and Fish gives you all you need to know to harvest your big game, small game, fowl, and fish. Expert Philip Hasheider shows you how to turn your hard-earned hunt into delicious cuisine. Truly avid hunters are always looking for ways to get the most out of their game and maximize their yield. Look no further: this book offers essential tips and background information, as well as coveted recipes, for hunters, chefs, and food lovers alike. The Hunter's Guide to Butchering, Smoking, and Curing Wild Game and Fish gives hunters all the information they need for processing and preparing their harvested game to create the most flavorful and creative meals. The book takes you from field dressing to skinning and cutting the carcass, to preserving and storing, to making sausage and cured meat, to preparing delicious, well-rounded meals for the dinner table. It offers detailed step-by-step instructions, complete with illustrations and full-color photography, as well as a variety of mouthwatering recipes. Hasheider covers all the major game and fish species, including large game, such as deer, moose, elk, bighorn sheep, wild boar, bear, and alligator; small game, such as rabbit, raccoon, opossum, squirrel, muskrat, beaver, turtle, armadillo, groundhog, woodchuck, and snakes; upland game birds like grouse, quail, partridge, pheasant, dove, pigeon, squab, and wild turkey; a range of ducks, mergansers, geese, and other waterfowl; and a variety of fresh- and saltwater fish species like bass, catfish, eel, marlin, perch, pike, salmon, sturgeon, sunfish, swordfish, trout, tuna, walleye, whitefish, and more. With its holistic approach to every aspect of wild game preparation, The Hunter's Guide to Butchering, Smoking, and Curing Wild Game and Fish is a book no hunter will want to be without.

Bendra informacija apie: Hunter's Guide to Butchering, Smoking and Curing Wild Game and Fish

Prekės ID: 66258313
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,02 x 0,24 x 0,19 m, 0,64 kg
Leidykla: Voyageur Press
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Minkštas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Pagrindinis patiekalas
Knyga su ištrauka: Taip
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Philip Hasheider
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2013

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Hunter's Guide to Butchering, Smoking and Curing Wild Game and Fish
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių