Kimchi Cookbook: 60 Traditional and Modern Ways to Make and Eat Kimchi

Specifikacijos:
Autorius: Lauryn Chun, Olga Massov
Puslapių skaičius: 160
Leidimo metai: 2012
Prekės ID: 70346081
2331
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (1):
3825
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 20 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 20 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Gegužės 20 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 21 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Gegužės 21 d.

199

LP EXPRESS terminale

Gegužės 21 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 21 d.

249

Pristatysime į namus

Gegužės 21 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Gegužės 22 d.

149

Smartpost terminale

Gegužės 22 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
Minced
3825 5390
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 98% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Kimchi Cookbook: 60 Traditional and Modern Ways to Make and Eat Kimchi

"Based on Korea's legendary condiment, Mother-in-Law's kimchi is taking America by storm with its vibrant, versatile balance of flavor and just the right amount of spice. Making kimchi is the next frontier for anyone who enjoys DIY food projects, and homemade kimchi is a must-have for connoisseurs of the beloved Korean pickle. Following traditional kimchi-making seasons and focusing on produce at its peak, this bold, colorful cookbook walks you step by step through how to make both robust and lighter kimchi. Lauryn Chun explores a wide variety of flavors and techniques for creating this live-culture food, from long-fermented classic winter kimchi intended to spice up bleak months to easy-to-make summer kimchi that highlights the freshness of produce andis ready to eat in just minutes. Once you have made your own kimchi, using everything from tender and delicate young napa cabbage to stuffed eggplant, you can then use it as a star ingredient in Chun's inventive recipes for cooking with kimchi. From favorites such as Pan-Fried Kimchi Dumplings and Kimchi Fried Rice to modern dishes like Kimchi Risotto, Skirt Steak Ssam with Kimchi Puree Chimichurri, Kimchi Oven-Baked Baby Back Ribs, and even a Kimchi Grapefruit Margarita, Chun showcases the incredible range of flavor kimchi adds to any plate. With sixty recipes and beautiful photographs that will have you hooked on kimchi's unique crunch and heat, The Kimchi Cookbook takes the champagne of pickles to new heights. "--
Offers recipes and instructions for preparing the Korean condiment staple of spicy, pickled cabbage and its different varieties at home and for using homemade kimchi in fried rice, dumplings, risotto, and meat dishes.
The founder of Mother In Law's Kimchi offers recipes and instructions for preparing the Korean condiment staple of spicy, pickled cabbage and other vegetables at home, including recipes from famous chefs David Chang and Sean Brock. 10,000 first printing.

Bendra informacija apie: Kimchi Cookbook: 60 Traditional and Modern Ways to Make and Eat Kimchi

Prekės ID: 70346081
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,02 x 0,2 x 0,24 m, 0,65 kg
Leidykla: Random House USA Inc
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Maistas ir gerimai
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus, Minced
Autorius: Lauryn Chun, Olga Massov
Puslapių skaičius: 160
Leidimo metai: 2012

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Kimchi Cookbook: 60 Traditional and Modern Ways to Make and Eat Kimchi
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Kitų pardavėjų pasiūlymai (1)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: Minced 4.2
(134 pirkėjų įvertinimai)
-29%

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 9 d.

000
Galimi pristatymo būdai
3825 5390