Life of Fire: Mastering the Arts of Pit-Cooked Barbecue, the Grill, and the Smokehouse: A Cookbook

Specifikacijos:
Autorius: Pat Martin, Nick Fauchald
Puslapių skaičius: 320
Leidimo metai: 2022
Prekės ID: 59015643
6799
Pardavėjas: KATARATA 4.6
Į krepšelį
891 / mėn.
Skolinantis 6799 , sutartį sudarant 9 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 891 , metinė palūkanų norma - 41,12%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 000 , sutarties sudarymo mokestis - 000 , BVKKMN - 49,77%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 8019 .
Paslaugos teikėjas: „AS Inbank filialas“.

3 2267
Be pabrangimo
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Liepos 8 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Liepos 8 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Liepos 8 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Liepos 9 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Liepos 9 d.

199

LP EXPRESS terminale

Liepos 9 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Liepos 9 d.

265

Pristatysime į namus

Liepos 9 d.

399

Lietuvos pašto skyriuje

Liepos 10 d.

149

Smartpost terminale

Liepos 10 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: KATARATA 4.6
  • 81% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Life of Fire: Mastering the Arts of Pit-Cooked Barbecue, the Grill, and the Smokehouse: A Cookbook

"From one of the South's most acclaimed pitmasters comes the definitive guide to open-fire cooking, from hot coals and roaring flames to warm embers and cold smoke. Nashville's Pat Martin has grown a nine-location-and-counting empire of Martin's BBQ Joints on the strength of his West Tennessee whole hog that is slow-smoked all day and night. One of only a handful of remaining practitioners of this art, Pat didn't come to barbecue as a family heir of legacy recipes; rather, he stumbled into the pit as a somewhat lost student and found the life by the fire to be the one that made the most sense to him. More than his barbecue expertise, Pat's love of open-fire cooking drives this cookbook of how to work with fire in all the stages of its life cycle. Throughbeautiful photography and detailed instruction, he shows us how to char vegetables on the wild flames of an adolescent fire; how to grill meats on mature coals; how to barbecue shoulders and ribs and, yes, a whole hog on "adult" embers; and finally how to build and use a cold-smoker for hams and bacon. Learn the stages of the fire and you can master Whole Chicken with Alabama White Sauce, Pork Belly Sandwiches, and Open-Pit Spare Ribs, as well as beautiful vegetable-based dishes--Grilled Carrots with Sorghum and Buttermilk, Open-Face Grilled Tomato Sandwiches, Creamed Grilled Corn, and Ash-Roasted Sweet Potatoes--that will transform the way you cook"--
One of the South’s most acclaimed pitmasters reveals all he knows about the art of barbecue and open-flame cooking, in all the stages of a fire’s life. Illustrations.
“The most important book on cooking over live fire in decades. Life of Fire illuminates it all, from coal beds, to home-built pits (in minutes!) to simple, delicious, recipes and enough whole hog know-how to impress the weekend warriors without intimidating newcomers.”—Andrew ZimmernOne of the few pitmasters still carrying the torch of West Tennessee whole-hog barbecue, Nashville’s Pat Martin has studied and taught this craft for years. Now he reveals all he knows about the art of barbecue and live fire cooking. Through beautiful photography and detailed instruction, the lessons start with how to prepare and feed a fire—what wood to use, how to build a pit or a grill, how to position it to account for the weather—then move into cooking through all the stages of that fire’s life. You’ll sear tomatoes for sandwiches and infuse creamed corn with the flavor of char from the temperamental, adolescent fire. Next, you’ll grill chicken with Alabama white sauce over the grown-up fire, and, of course, you’ll master pit-cooked whole hog, barbecue ribs, turkey, pork belly, and pork shoulder over the smoldering heat of mature coals. Finally, you’ll roast vegetables buried in white ash, and you’ll smoke bacon and country hams in the dying embers of the winter fire. For Pat Martin, grilling, barbecuing, and smoking is a whole lifetime’s worth of practice and pleasure—a life of fire that will transform the way you cook.

Bendra informacija apie: Life of Fire: Mastering the Arts of Pit-Cooked Barbecue, the Grill, and the Smokehouse: A Cookbook

Prekės ID: 59015643
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,21 x 0,26 m, 1,32 kg
Leidykla: Potter/Ten Speed/Harmony/Rodale
Leidinio kalba: Nenurodyta
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: KATARATA
Autorius: Pat Martin, Nick Fauchald
Puslapių skaičius: 320
Leidimo metai: 2022

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Life of Fire: Mastering the Arts of Pit-Cooked Barbecue, the Grill, and the Smokehouse: A Cookbook
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių