Noma Guide to Fermentation (Foundations of Flavor): Including Step-By-Step Information on Making and Cooking With: Koji, Kombuchas, Shoyus, Misos, Vinegars, Garums, Lacto-Ferments, and Black Fruits and Vegetables

Specifikacijos:
Autorius: Rene Redzepi, David Zilber
Puslapių skaičius: 440
Leidimo metai: 2018
Prekės ID: 58607553
4480
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (2):
5954
-
6099
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Birželio 12 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Birželio 12 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Birželio 12 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Birželio 13 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Birželio 13 d.

199

LP EXPRESS terminale

Birželio 13 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Birželio 13 d.

249

Pristatysime į namus

Birželio 13 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Birželio 14 d.

149

Smartpost terminale

Birželio 14 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
Minced
5954 7944
KATARATA
6099
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 98% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Noma Guide to Fermentation (Foundations of Flavor): Including Step-By-Step Information on Making and Cooking With: Koji, Kombuchas, Shoyus, Misos, Vinegars, Garums, Lacto-Ferments, and Black Fruits and Vegetables

The world’s most influential chef redefines the possibilities of a restaurant cookbook by sharing new techniques for fermentation—the “secret sauce” behind every dish at Noma, the world’s leading restaurant, and one of the most important food topics today—and offering revolutionary knowledge and original recipes for home cooks and professional chefs alike.
At noma—four times named the world’s best restaurant—every dish includes some form of fermentation, whether it’s a bright hit of vinegar, a deeply savory miso, an electrifying drop of garum, or the sweet intensity of black garlic. Fermentation is one of the foundations behind noma’s extraordinary flavor profiles. Now René Redzepi, chef and co-owner of noma, and David Zilber, the chef who runs the restaurant’s acclaimed fermentation lab, share never-before-revealed techniques to creating noma’s extensive pantry of ferments. And they do so with a book conceived specifically to share their knowledge and techniques with home cooks. With more than 750 full-color photographs, most of them step-by-step how-tos, and with every recipe approachably written and meticulously tested, Foundations of Flavor: The Noma Guide to Fermentation takes readers far beyond the typical kimchi and sauerkraut to include koji, kombuchas, shoyus, misos, lacto-ferments, vinegars, garums, and black fruits and vegetables. And—perhaps even more important—it shows how to use these game-changing pantry ingredients in 100 original talk recipes. Fermentation is already building as the most significant new direction in food (and health). With Foundations of Flavor: The Noma Guide to Fermentation, it’s about to be taken to a whole new level.

Bendra informacija apie: Noma Guide to Fermentation (Foundations of Flavor): Including Step-By-Step Information on Making and Cooking With: Koji, Kombuchas, Shoyus, Misos, Vinegars, Garums, Lacto-Ferments, and Black Fruits and Vegetables

Prekės ID: 58607553
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: ARTISAN
Leidinio kalba: Nenurodyta
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: KATARATA, Knygynas Krisostomus, Minced
Autorius: Rene Redzepi, David Zilber
Puslapių skaičius: 440
Leidimo metai: 2018

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Noma Guide to Fermentation (Foundations of Flavor): Including Step-By-Step Information on Making and Cooking With: Koji, Kombuchas, Shoyus, Misos, Vinegars, Garums, Lacto-Ferments, and Black Fruits and Vegetables
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Kitų pardavėjų pasiūlymai (2)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: Minced 4.2
(173 pirkėjų įvertinimai)
-25%

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Birželio 3 d.

000
Galimi pristatymo būdai
5954 7944
Pardavėjas: KATARATA 4.6
(1568 pirkėjų įvertinimai)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Birželio 7 d.

000
Galimi pristatymo būdai
6099