Scandinavian Cookbook: Fresh and Fragrant Cooking of Sweden, Denmark and Norway

Specifikacijos:
Autorius: Anna Mosesson
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2014
Prekės ID: 60647618
0 € pristatymas nuo 30 € su kodu PRISTATYMAS424
3387
4864
-30%
Pardavėjas: Minced 4.2
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 7 d.

000

LP EXPRESS terminale

Gegužės 8 d.

0 € pristatymas nuo 30 € su kodu PRISTATYMAS424
219

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 7 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Gegužės 7 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 8 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Gegužės 8 d.

199

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 8 d.

249

Pristatysime į namus

Gegužės 8 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Gegužės 9 d.

149

Smartpost terminale

Gegužės 9 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Minced 4.2

Prekės aprašymas: Scandinavian Cookbook: Fresh and Fragrant Cooking of Sweden, Denmark and Norway

Discover the delights and distinctive tastes of Scandinavian cuisine in this beautiful book, with more than 150 recipes from Sweden, Norway and Denmark. It features a fascinating overview of the landscapes, festivals and celebrations of each individual country, as well as an exploration of their unique cuisines and a comprehensive guide to the famous ingredients of the region, including game, cured fish, almonds, cloudberries and dill. The recipe section offers all the authentic Scandinavian dishes, such as classic Gravlax with Mustard and Dill Sauce from Sweden, traditional Roast Hare with Lingonberries from Norway and world-famous Danish Pastry from Denmark. It is packed with helpful cook's tips and variations, and complete nutritional information for every recipe. Classic Scandinavian cuisine is based on natural produce, with fish caught from the seas and rivers; wild game from the rugged forests; and meat and dairy products from the animals that graze on the fertile pastures. The age-old traditions of pickling and preserving food ensure survival during the long winters. The first section explores the evocative landscapes and climates that unite Swedish, Norwegian and Danish food cultures, and their differences. With over 150 regional dishes, and more than 800 photographs, this book is an irresistible volume for anyone who wants to explore the secrets of authentic Scandinavian cooking.

Bendra informacija apie: Scandinavian Cookbook: Fresh and Fragrant Cooking of Sweden, Denmark and Norway

Prekės ID: 60647618
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,35 x 0,25 x 0,1 m, 0,5 kg
Leidykla: Anness Publishing
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Minkštas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Maistas ir gerimai
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Minced
Autorius: Anna Mosesson
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2014

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Scandinavian Cookbook: Fresh and Fragrant Cooking of Sweden, Denmark and Norway
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių