Chai Chai prieskonių rinkinys Virtuvės šefui, 500 g

Specifikacijos:
Tipas: Prieskonių rinkiniai
Prekės ID: 49262689
3100
6200 /kg
Pardavėjas: Chai Chai 4.8
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Antradienį, gegužės 28 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Antradienį, gegužės 28 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Antradienį, gegužės 28 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 29 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Gegužės 29 d.

199

LP EXPRESS terminale

Gegužės 29 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 29 d.

249

Pristatysime į namus

Gegužės 29 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Gegužės 30 d.

149

Smartpost terminale

Gegužės 30 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Chai Chai 4.8
  • 100% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Chai Chai prieskonių rinkinys Virtuvės šefui, 500 g

Mėgstate sektis virtuvėje ir atrasti naujus konius? Svajojate "af the morning" turėti visus reikalingus prieskonius ir drąsiai eksperimentuoti gaminant? Tuomet rinkinys „Virtuvės šefui“ yra būtent tai, ko Jums reikia! Patys populiariausi Chai prieskonių mišiniai vienoje Cha dėžutėje! Ir Jums nebereikės sukti galvos, kuo pagardinti salotas, sriubas ar mėsos patiekalus, kaip greitai paruošti padažus ar iškepti gardžą kiaušinienę pusryčiams.

Be to, rinkinyje rasite 11 prieskonių mišinių už 10-ties kainą!


Rinkinyje:
1. Prieskonių mišinys Mozzarella Tomato, 40 g
2. Prieskonių mišinys Nasi Goreng, 40 g
3. Prieskonių mišinys Kaukazas, 50 g
4. Prieskonių mišinys Rūkyta druska, 50 g
5. Prieskonių mišinys Tailando karis, 5 0 g
6. Prieskonių mišinys Prima Vera, 30 g
7. Prieskonių mišinys Harissa, 50 g
8. Prieskonių mišinys Tzatziki, 50 g
9. Prieskonių mišinys Bruschetta, 40 g
10. Prieskonių mišinys Žolelės mėsai, 50 g
11. Rūkyta paprika, 50 g

Plačiau apie prieskonius:

1. Vienas iš populiarių mūsų prieskonių mišinių "Mozzarella Tomato" – Nepali abejingų. Pagal tradicinį italų receptūrą sumaišytas mišinys toks universalus, kad virtuvėje pravers visada. Džiovinti pomidorai sumišę su bazilikų, raudonėlių ir čiobrelių kvapais, mintyse nukelia prie saulėtos Viduržemio jūros, o paprikos ir čili pipiriukai, kurių, beje, visai nedaug, suteikia šiam mišiniui švelnių pikantiškumo natų

Šiais prieskoniais gardinkite pomidorus su mozzarella sūriu, pomidorų salotas ar macaroon padažus, berkite į daržovių troškinius ar kepant picą, įtrinkite prieskoniais varškės sūrį ar berkite ant itališkos duonos ir kepkite brusket ą. Jei kepate naminiai duona, "Mozzarella Tomato" tiks ir čia. Įberkite į duonos tešlą prieskonių ir mėgausitės pikantiška duonele su pomidorais.

Kilmės šalis: Vokietija

Sudėtis: Pomidorai, svogūnai, druska, česnakai, bazilikai, paprikos, raudonėliai, čiobreliai, rapsų aliejus, petražolės, juodieji pipirai, čili.
——

2. Prieskonių mišinys „Nasi Goreng“ – vienas iš populiarių mūsų pačių prieskonių spintelėje. Indonezijoje ir Malaizijoje populiarus patiekalas Nasi Goreng, išvertus reiškia kepti ryžiai. Rytuose dažnai pusryčiams valgomas šis patiekalas, suvartojant iš praeitos dienos likusius ryžius. Ryžiai sumaišomi su kepintais svogūnais, česnakais, ciberžole, čili paprikėlėmis, imbiero pasta, kartais pridedant muskato, svogūnų laiškų, sojos padažo ar kitų ingredientų. Ryžiai patiekiami su paukštiena, žuvimi, krevetėmis ar keptais kiaušiniais.

Norint greitai ir be vargo pasigaminti Nasi Goreng, naudokite mūsų prieskonių mišinį. Į išvirtus ryžius įberkite šių prieskonių, gerai išmaišykite, uždenkite dangčiu ir palikite kelioms minutėms šiltai (patartina ant išjungtos kaitlentės), arba išvirtus ryžius porai minučių berkite į keptuvę ir apibarstykite „Nasi Goreng“ prieskoniais. Išmaišykite ir šiek tiek apkepinkite. Nuostabūs kvapai užpildys Jūsų virtuvę – patys įsitikinsite! Su šiuo mišiniu ryžiai tampa ne garnyru, o pagrindiniu patiekalu!

Taip pat rekomenduojame šiuos prieskonius suplakti kartu su kiaušiniais, kepant omletą ar kiaušinienę – puikūs ir greiti pusryčiai akimirksniu garuos ant stalo. Pabandykite mišinio užbarstyti ir ant paruoštos trintos daržovių sriubos, tik prieskonius berkite patiekdami sriubą, kad jie išliktų traškūs.

Kilmės šalis: Vokietija

Sudėtis:
Svogūnai, rapsų aliejus, ciberžolė, česnakai, imbieras, čili.

——

3. Kaukazo regionas garsėja savo unikalia virtuve. Šiai virtuvei priskiriami Gruzijos, Armėnijos, Azerbaidžano patiekalai.

Kaukazo virtuvės šalys turi daugybę bendrų bruožų – didžiąją dalį patiekalų sudaro troškinta ar kitaip paruošta mėsa, o gaminant naudojama daugybė įvairių žolelių, riešutų, prieskonių. „Kaukazo“ prieskonių mišinys suteiks turtingą skonį ir subtilų aromatą Jūsų gardinamiems mėsos, žuvies ar daržovių patiekalams.

Kilmės šalis: Lietuva

Sudėtis:

Kalendrų sėklos, petražolių šaknys, druska, česnakai, ciberžolė, čiobreliai, ožragių sėklos.

——

4. Rūkyta druska suteikia patiekalams specifinį dūmo aromatą bei skonį. Šis prieskonis tinka gardinant mėsos, salotų, jūros gėrybių patiekalus, t. y. visur, kur naudojate ir paprastą druską. Tai gali būti puikus baigiamasis akcentas patiekalams, pavyzdžiui, keptai žuviai, papuošti. Jei ruošiate namie sūdytą lašišą, pabandykite ją paruošti su tokia druska, pamėgto patiekalo skonis tikrai atsiskleis naujai. Išbandykite šią druską ir kitokiame amplua – apibarstykite ja šokoladinius sausainėlius!

Kilmės šalis: Vokietija

Sudėtis:
Druska, dūmai, birumą gerinanti medžiaga: silicio dioksidas, paprikos.

——

5. Žodis khari kilęs iš pietų Indijos ir reiškia aštrų ir tirštą padažą. Ciberžolės šaknis – pagrindinis kario ingredientas. Ji turi sudaryti ne mažiau 25% prieskonių mišinio. Ciberžolės šaknis neturi išraiškingo skonio, tačiau gali pasigirti ryškiu ir intensyviu kvapu, kuris dar stipriau atsiskleidžia ciberžolę sumaišius su kitais prieskoniais. Kario sudėtis būna skirtinga – ji priklauso nuo gamintojo ir vietovės. Viena iš populiarių kario rūšių yra tailando karis, kitaip dar vadinamas raudonuoju. Tradiciškai, šis karis aštresnis nei indiškas, nes maišytas su aitriomis čili paprikėlėmis. Tailande, raudonasis karis dažnai patiekiamas pastos pavidalu.

Prieskonių mišinys „Tailando karis“ gali būti lengvai paverčiamas į kario padažą. Tiesiog sumaišykite reikiamą kiekį mišinio su vandeniu ir šaukšteliu alyvuogių aliejaus. Tradicinei Tailando kario pastai ruošti, vietoje vandens naudojamas žuvies padažas.

Mūsų siūlomas „Tailando karis“ nėra aštrus, nes didelę mišinio dalį sudaro saldžioji paprika. Mišinys ir skoniu, ir kvapu stipriai skiriasi nuo klasikinio Indiško kario. Šis švelnesnis, ne toks intensyvus, neturi Indiškam kariui būdingo specifinio kartumo.

„Tailando kariu“ tinka gardinti žuvies, mėsos, paukštienos, daržovių patiekalus, troškinius, ryžius, gaminti padažus.

Kilmės šalis: Vokietija

Sudėtis:
Paprikos, ciberžolė, kalendros, garstyčių sėklos, ožragių sėklos, čili, druska, česnakai.

——

6. Rafinuoto skonio vegetariški prieskoniai su žolelėmis „Prima Vera”, dvelkia pavasariška gaiva ir lengvumu. Maišydami šias žoleles su alyvuogių aliejumi, užpilkite ant makaronų, salotų ar daržovių patiekalų, berkite šio mišinio į sriubas, žuvies ar ryžių patiekalus, gardinkite padažus ar picą, apibarstykite iškeptas bulves arba skaninkite šaltibarščius.

Kilmės šalis: Vokietija

Sudėtis:
Svogūnai, druska, petražolės, laiškiniai česnakai, krapai, česnakai, paprikos, rapsų aliejus.

——

7. Harissa – tai aitriųjų paprikų pasta, aromatingas pagardas, gaminamas iš keptų raudonųjų paprikų ir gausiai gardinamas prieskoniais bei žolelėmis.

Nors iš pirmo Harissa atsirado Tunise, bet ji labai populiari visoje Šiaurės Afrikoje ir Maroke. Tunise Harissa dažnai naudojama mėsos patiekalams (avienai ir ožkos mėsai), žuvies troškiniams su daržovėmis, kuskusui ir ankštiniams patiekalams gardinti, dažnai, avinžirnių sriuboms. Europoje mėgstama Harissa įtrinti į mėsą ar gardinti baklažanus, o Izraelyje šis mišinys naudojamas kaip lavaše patiektų kebabų ar pitų padažas.

Taigi, drąsiai šiuo prieskonių mišiniu skaninkite sriubas, troškinius, užkandžius, mėsos, ryžių ar kuskuso patiekalus, naudokite marinuojant mėsą ir žuvį, maišykite į trinamus avinžirnius (gaminant humusą) ar bet kokią kitą užtepėlę, tepkite ant picos, maišykite su alyvuogių aliejumi ir tepkite ant duonos.

Norėdami pasigaminti prieskoninio aliejaus, tiesiog sumaišykite žiupsnelį „Harissos“ su alyvuogių aliejumi ir leiskite „pastovėti“.

Kilmės šalis: Vokietija

Sudėtis:
Čili, paprikos, česnakai, kuminai, kalendros, druska.

——

8. Tzatziki – tradicinis graikiškas padažas, be kurio graikai neįsivaizduoja Gyros patiekalo. Šis padažas tinka prie mėsos, daržovių patiekalų, turkai jį naudoja prie kebabų arba tiesiog kaip užkandį su duona. Tzatziki – tai lengvas ir gaivus padažas, kuris kiekvienam patieklui suteiks pikantiškumo.

Rekomenduojame išbandyti su kukurūzų traškučiais (tortilla ir nachos) – tik įspėjame, neįmanoma sustoti kol padažiukas nesibaigia!

Tzatziki padažo paruošimas:

Stambia tarka sutarkuokite du, tris agurkus ir gerai nuspauskite, kad neliktų skysčio. Tuomet juos sumaišykite su 300 g graikiško jogurto. Pagal skonį įberkite kelis šaukštelius mūsų prieskonių mišinio „Tzatziki” ir užpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus. Viską išmaišykite ir Voilà – padažas paruoštas!

Česnakinio padažo paruošimas:

Sumaišykite apie 5 g prieskonių mišinio „Tzatziki“ su 250 g varškės ir leiskite šiek tiek pastovėti. Toks padažas nepamainomas prie bulvinių patiekalų.

Kilmės šalis: Vokietija

Sudėtis:
Česnakai, druska, mėtos, svogūnai, paprikos.

——

9. Šis tradicinis itališkas prieskonių mišinys įprastai naudojamas ruošiant Bruschetta – orkaitėje kepamą baltą itališką duonelę, ištrintą česnaku, apšlakstytą alyvuogių aliejumi, pagardintą pomidorais ir prieskoniais. Tačiau mūsų prieskonių mišiniu „Bruschetta“ rekomenduojame gardinti ir salotas, troškinius, kepsnius, sriubas, makaronus ar ryžius.

Bruschetta paruošimas:

Du šaukštus prieskonių mišinio „Bruschetta“ sumaišykite su keturiais šaukštais šilto vandens ir kelias minutes leiskite brinkti. Tuomet įpilkite du šaukštus alyvuogių aliejaus ir išmaišykite. Šiuo mišiniu išteptą duonelę paskrudinkite orkaitėje. Taip pat galite uždėti smulkiai pjaustytų pomidorų, vytinto kumpio ar mozzarella sūrio – pirštukus apsilaižysite! Šis vasariškai gaivus užkandis tiks ne tik kasdienai, bet ir šventiniam stalui.

Kilmės šalis: Lietuva

Sudėtis:
Pomidorai, svogūnai, česnakai, paprikos, bazilikai, petražolės, raudonėliai.

——

10. Prieskonių ir žolelių mišinys puikiai pagardinantis mėsos patiekalus, sriubas, troškinius, plovą ar marinatą.

Kilmės šalis: Lietuva

Sudėtis:
Paprikos, česnakai, kmynai, kalendros, krapai (8%), juodieji pipirai, laurų lapai.

——

11. Rūkyta paprika intensyvesnė nei paprasta, tad jos reikia labai nedaug. Paprika džiovinama rūkymo būdu, vėliau sumalama į miltelius.

Rūkyta paprika yra švelnaus aromato, su dūmų kvapo atspalviais, turinti šiek tiek aštrumo. dažnai laikomi „slaptu“ patiekalo kon ingredientu.

Naudojama mėsos, žuvies, ryžių ir makaronų patiekalai, pomidorų valgiams, paukštienams, troškiniams, sriuboms, plovui, farširuotiems gaminiams, padažams.

Visiems patiekalams dūmo aromatas.

Kilmės šalis: Ispanija

Sudėtis:
Saldžioji paprika, dūmai.

Bendra informacija apie: Chai Chai prieskonių rinkinys Virtuvės šefui, 500 g

Prekės ID: 49262689
Kategorija: Prieskoniai, prieskonių rinkiniai
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,215 x 0,13 x 0,07 m, 0,59 kg
Indelių skaičius: -
Aukštis: 7 cm
Plotis: 13 cm
Kilmės šalis: Lietuva
Tiekėjo kontaktai: UAB Skoningai dienai
Prieskonių grynasis kiekis: 500 g
Rūšis: Prieskonių mišiniai
Pardavėjas: Chai Chai
Tipas: Prieskonių rinkiniai

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Chai Chai prieskonių rinkinys Virtuvės šefui, 500 g
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių