Pomėgių knygos anglų kalba

(46)
Filtras
Pirkėjai įvertino: 4.7/5
19 664 įvertinimai. Žiūrėti visus
0 €
  3088
Į krepšelį

Sourdough School: The ground-breaking guide to making gut-friendly bread

Autorius: Vanessa Kimbell
Puslapių skaičius: 208
Leidimo metai: 2018
-26%
0 €
661 / mėn.   5049 6858
Į krepšelį

Nordic Baker: Plant-Based Bakes and Seasonal Stories from a Kitchen in the Heart of Sweden

Autorius: Sofia Nordgren
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2021
0 €
  3107
Į krepšelį

Delia's Complete Cookery Course: kitchen classics from the Queen of Cookery

Autorius: Delia Smith
Puslapių skaičius: 640
Leidimo metai: 2020
-27%
0 €
  4587 6305
Į krepšelį

Sourdough Baking with Kids: The Science Behind Baking Bread Loaves with Your Entire Family

Autorius: Natalya Syanova
Puslapių skaičius: 160
Leidimo metai: 2021
0 €
  1683
Į krepšelį

Keto Bread: From Bagels and Buns to Crusts and Muffins, 100 Low-Carb, Keto-Friendly Breads for Every Meal

Autorius: Faith Gorsky, Lara Clevenger
Puslapių skaičius: 176
Leidimo metai: 2019
0 €
  2331
Į krepšelį

Baking for the Holidays: 50plus Treats for a Festive Season

Autorius: Sarah Kieffer
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2021
0 €
  2115
Į krepšelį

New York Christmas Baking

Autorius: Lisa Nieschlag, Lars Wentrup
Puslapių skaičius: 128
Leidimo metai: 2019
0 €
760 / mėn.   5799
Į krepšelį

Art & Science of Foodpairing: 10,000 flavour matches that will transform the way you eat

Autorius: Nenurodyta
Puslapių skaičius: Nenurodyta
Leidimo metai: Nenurodyta
0 €
  2440
Į krepšelį

Crust: From Sourdough, Spelt and Rye Bread to Ciabatta, Bagels and Brioche. BBC Radio 4 Food Champion of the Year

Autorius: Richard Bertinet
Puslapių skaičius: 160
Leidimo metai: 2012
0 €
  2014
Į krepšelį

Bake It. Slice It. Eat It.: One Pan, Over 90 Unbeatable Recipes and a Lot of Fun

Autorius: The Exploding Bakery, Oliver Coysh, Tom Oxford
Puslapių skaičius: 160
Leidimo metai: 2022
0 €
  3520
Į krepšelį

Flour Water Salt Yeast: The Fundamentals of Artisan Bread and Pizza [A Cookbook]

Autorius: Ken Forkish
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2012
0 €
  2909
Į krepšelį

Gail's Artisan Bakery Cookbook: the stunningly beautiful cookbook from the ever-popular neighbourhood bakery

Autorius: Roy Levy, Gail Mejia
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2014
0 €
  2809
Į krepšelį

Baking School: The Bread Ahead Cookbook

Autorius: Justin Gellatly, Louise Gellatly, Matthew Jones
Puslapių skaičius: 320
Leidimo metai: 2017
0 €
  1629
Į krepšelį

Building a Wood-fired Oven for Bread and Pizza 13th Revised edition

Autorius: Tom Jaine
Puslapių skaičius: 136
Leidimo metai: 2011
0 €
  2809
Į krepšelį

Magnolia Bakery Handbook: A Complete Guide for the Home Baker

Autorius: Bobbie Lloyd
Puslapių skaičius: 304
Leidimo metai: 2020
0 €
  2909
Į krepšelį

Great British Bake Off: How to Bake: The Perfect Victoria Sponge and Other Baking Secrets

Autorius: Love Productions
Puslapių skaičius: 320
Leidimo metai: 2011
-27%
0 €
  4414 6097
Į krepšelį

Bread and Butter: Cakes and Bakes from Granny's Stove

Autorius: Ciara McLaughlin
Puslapių skaičius: 208
Leidimo metai: 2022
0 €
  1683
Į krepšelį

Bread Machine Easy: 70 Delicious Recipes that make the most of your Machine

Autorius: Sara Lewis
Puslapių skaičius: 144
Leidimo metai: 2021
0 €
  2809
Į krepšelį

Violet Bakery Cookbook

Autorius: Claire Ptak
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2015
0 €
  1220
Į krepšelį

Brilliant Breadmaking in Your Bread Machine

Autorius: Catherine Atkinson
Puslapių skaičius: 160
Leidimo metai: 2012
-24%
0 €
838 / mėn.   6396 8475
Į krepšelį

Pain D'avignon Baking Book: A War, An Unlikely Bakery, and a Master Class in Bread

Autorius: Uliks Fehmiu, Kathleen Hackett, Mario Carbone
Puslapių skaičius: 336
Leidimo metai: 2022
-24%
0 €
817 / mėn.   6237 8285
Į krepšelį

Bread Book: 60 artisanal recipes for the home baker, from the author of The Larousse Book of Bread

Autorius: Eric Kayser
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2022
0 €
668 / mėn.   5099
Į krepšelį

Forager's Pantry: Cooking with Wild Edibles

Autorius: Ellen Zachos
Puslapių skaičius: 208
Leidimo metai: 2021
0 €
  2313
Į krepšelį

Sweet Paris: Seasonal Recipes from an American Baker in France

Autorius: Frank Adrian Barron
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2022
0 €
  2223
Į krepšelį

Handmade Loaf: The book that started a baking revolution

Autorius: Dan Lepard
Puslapių skaičius: 192
Leidimo metai: 2017
0 €
  3549
Į krepšelį

Baker Bettie's Better Baking Book: Classic Baking Techniques and Recipes for Building Baking Confidence

Autorius: Kristin Hoffman
Puslapių skaičius: 273
Leidimo metai: 2021
0 €
681 / mėn.   5199
Į krepšelį

Sourdough Culture: A History of Bread Making from Ancient to Modern Bakers

Autorius: Eric Pallant
Puslapių skaičius: 320
Leidimo metai: 2021
0 €
  2331
Į krepšelį

Baking Bread with Kids: Trusty Recipes for Magical Homemade Bread, A Baking Book

Autorius: Jennifer Latham
Puslapių skaičius: 176
Leidimo metai: 2022
0 €
  2764
Į krepšelį

Friendly Baker: A year of easy, delicious, plant-based and allergy-friendly bakes for everyone to enjoy

Autorius: Lucy Parr
Puslapių skaičius: 144
Leidimo metai: 2022
-20%
0 €
752 / mėn.   15423 19308
Į krepšelį

Pastry Chef Handbook

Autorius: Pierre Paul Zeiher, Jean Michel Truchelut
Puslapių skaičius: 728
Leidimo metai: 2022
0 €
  2331
Į krepšelį

Baking Masterclass: the Ultimate Collection of Cakes, Biscuits & Slices

Autorius: taste. com. au
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2022
-28%
0 €
  4140 5767
Į krepšelį

Jayeon Bread: A Step-by-step Guide to Making No-knead Breadwith Natural Starters

Autorius: Sangjin Ko
Puslapių skaičius: 184
Leidimo metai: 2014
0 €
  3570
Į krepšelį

Rye Baker: classic breads from Europe and America

Autorius: Stanley Ginsberg
Puslapių skaičius: 416
Leidimo metai: 2016
0 €
  2655
Į krepšelį

Pizza Camp: Recipes from Pizzeria Beddia: Recipes from Pizzeria Beddia

Autorius: Joe Beddia
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2017
-26%
0 €
679 / mėn.   5180 7016
Į krepšelį

Mastering bread: the art and practice of handmade sourdough, yeast bread, and pastry

Autorius: Marc Vetri, Claire Kopp McWilliams
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2020
-27%
0 €
  4418 6102
Į krepšelį

Gluten-Free on a Shoestring Bakes Bread: (Biscuits, Bagels, Buns, and More)

Autorius: Nicole Hunn
Puslapių skaičius: 304
Leidimo metai: 2013
0 €
  2909
Į krepšelį

Mother tongue

Autorius: Gurdeep Loyal
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2023
0 €
  1717
Į krepšelį

Seriously Good Pancakes: 70 Recipes for the Best Ever Pancakes

Autorius: Sue Quinn
Puslapių skaičius: 176
Leidimo metai: 2023
-24%
0 €
811 / mėn.   6191 8229
Į krepšelį

My Bread: The Revolutionary No-Work, No-Knead Method

Autorius: Jim Lahey, Rick Flaste
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2009
0 €
  1815
Į krepšelį

Brownie Diaries: My Recipes for Happy Times, Heartbreak and Everything in Between

Autorius: Leah Hyslop
Puslapių skaičius: 176
Leidimo metai: 2022
0 €
  2512
Į krepšelį

Paul Hollywood's Bread: How to Make Great Breads into Even Greater Meals

Autorius: Paul Hollywood
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2013
0 €
  2213
Į krepšelį

Max's Sandwich Book: The Ultimate Guide to Creating Perfection Between Two Slices of Bread

Autorius: Max Halley, Ben Benton
Puslapių skaičius: 304
Leidimo metai: 2018
Skolinantis 24000 €, sutartį sudarant 45 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 1054 €, metinė palūkanų norma - 41,15%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 000 €, sutarties sudarymo mokestis - 000 €, BVKKMN - 49,96%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 47430 €.