Project fire: cutting-edge techniques and sizzling recipes from the caveman porterhouse to salt slab brownie smores

Specifikacijos:
Autorius: Steven Raichlen
Puslapių skaičius: 336
Leidimo metai: 2018
Prekės ID: 67492571
Net 100 % prekės sumos grįžta PiguEurais
4465
6158
-27%
Pardavėjas: Minced 4.2
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Trečiadienį, gegužės 15 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Trečiadienį, gegužės 15 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Trečiadienį, gegužės 15 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 16 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Gegužės 16 d.

199

LP EXPRESS terminale

Gegužės 16 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 16 d.

249

Pristatysime į namus

Gegužės 16 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Gegužės 17 d.

149

Smartpost terminale

Gegužės 17 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Minced 4.2

Prekės aprašymas: Project fire: cutting-edge techniques and sizzling recipes from the caveman porterhouse to salt slab brownie smores

The author of the New York Times best-selling Barbecue Bible® cookbook series and winner of five James Beard awards and three IACP awards, drawing on a combination of classic and boldly contemporary techniques, presents 100 recipes that put the latest grilling methods—from spit-roasting to salt-grilling—to work. Original.
A modern approach to grilling from Steven Raichlen, America’s “master griller” (Esquire). With 100 recipes, Project Fire shows how to put the latest grilling methods to work—from spit-roasting to salt-grilling—using favorite ingredients and adding a dash of daring in flavors, technique, and presentation.
Where There’s Smoke, There’s Fire. An electrifying new approach by the man who literally wrote the bible on barbecue. Cutting edge techniques meet time-honed traditions in 100 boldly flavored recipes that will help you turbocharge your game at the grill. Here’s how to reinvent steak with reverse-seared beef tomahawks, dry-brined filets mignons, ember-charred porterhouses, and T-bones tattooed with grill marks and enriched, the way the pros do it, with melted beef fat. Here’s how to spit-roast beer-brined cauliflower on the rotisserie. Blowtorch a rosemary veal chop. Grill mussels in blazing hay, peppery chicken under a salt brick, and herb-crusted salmon steaks on a shovel. From Seven Steps to Grilling Nirvana to recipes for grilled cocktails and desserts, Project Fire proves that live-fire, and understanding how to master it, makes everything taste better. “Once again, steven Raichlen shows off his formidable fire power and tempting recipes.” —Francis Mallmann

Bendra informacija apie: Project fire: cutting-edge techniques and sizzling recipes from the caveman porterhouse to salt slab brownie smores

Prekės ID: 67492571
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,02 x 0,23 x 0,2 m, 0,3 kg
Leidykla: Workman Publishing
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Minkštas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Maistas ir gerimai
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Minced
Autorius: Steven Raichlen
Puslapių skaičius: 336
Leidimo metai: 2018

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Project fire: cutting-edge techniques and sizzling recipes from the caveman porterhouse to salt slab brownie smores
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių