Tasting Georgia: A Food and Wine Journey in The Caucasus

Specifikacijos:
Autorius: Carla Capalbo
Puslapių skaičius: 464
Leidimo metai: 2020
Prekės ID: 60118823
2979
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (1):
5299
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 29 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 29 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Gegužės 29 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 30 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Gegužės 30 d.

199

LP EXPRESS terminale

Gegužės 30 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 30 d.

249

Pristatysime į namus

Gegužės 30 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Gegužės 31 d.

149

Smartpost terminale

Gegužės 31 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
KATARATA
5299
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 98% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Tasting Georgia: A Food and Wine Journey in The Caucasus

One of Newsweek's 6 best travel books of the last decade. Winner Guild of Food Writers, Food and Travel Award 2018. Winner Best Food Book of 2017, Gourmand Cookbook Awards. Shortlisted for the Art of Eating Prize. Shortlisted for the IACP, Culinary Travel Book Award. Award-winning food and wine writer and photographer Carla Capalbo has travelled across Georgia collecting recipes and gathering stories from traditional food and wine producers in this stunning but little-known country, nestled between the Caucasus Mountains and the Black Sea. The result is a beautifully illustrated cookbook and personal travel guide. Meet Georgia's best chefs and cooks and sample their vibrant, colourful cuisine, including vegetables blended with walnuts and aromatic herbs, subtly spiced stews and the irresistible cheese-filled khachapuri breads that are served on every table. Georgia is one of the world's oldest winemaking areas, with wines traditionally made in clay qvevri buried in the ground. These wines are some of today's most soughtafter by fans of natural and organic viticulture

Bendra informacija apie: Tasting Georgia: A Food and Wine Journey in The Caucasus

Prekės ID: 60118823
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,19 x 0,25 m, 0,3 kg
Leidykla: Pallas Athene
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Minkštas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Maistas ir gerimai
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: KATARATA, Knygynas Krisostomus
Autorius: Carla Capalbo
Puslapių skaičius: 464
Leidimo metai: 2020

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Tasting Georgia: A Food and Wine Journey in The Caucasus
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Kitų pardavėjų pasiūlymai (1)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: KATARATA 4.6
(1554 pirkėjų įvertinimai)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 24 d.

000
Galimi pristatymo būdai
5299