Whole Chicken: 100 Easy but Innovative Ways to Cook from Beak to Tail Hardback

Specifikacijos:
Autorius: Carl Clarke
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2020
Prekės ID: 61857873
Net 100 % prekės sumos grįžta PiguEurais 0 d. 00:00:00
2656
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (1):
3099
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 28 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 28 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Gegužės 28 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 29 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Gegužės 29 d.

199

LP EXPRESS terminale

Gegužės 29 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 29 d.

249

Pristatysime į namus

Gegužės 29 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Gegužės 30 d.

149

Smartpost terminale

Gegužės 30 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
KATARATA
3099
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 98% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Whole Chicken: 100 Easy but Innovative Ways to Cook from Beak to Tail Hardback

Longlisted for the Andre Simon Food and Drink Book Awards 2020 Carl Clarke has garnered the reputation from his industry peers and the general public alike as an authority and advocate on cooking ethically reared chicken. What he doesn't know about chicken isn't worth knowing, from brining and seasoning to poaching, grilling and frying. The Whole Chicken is not only an homage to the world's most eaten meat, but also a demonstration of its versatility, from the pie that everyone wants to perfect, to the spicy and sour chicken thighs found on the hawker stalls on the streets of Seoul. With detailed, step-by-step photography showing exactly how to joint a chicken, the chapters that follow - whole bird, breast, wing, thigh, leg, skin, bone and offal - show exactly how to use every last scrap. This is in equal parts a cookbook, a compendium, and a love letter, with a whole lot of style and personality to frame it.

Bendra informacija apie: Whole Chicken: 100 Easy but Innovative Ways to Cook from Beak to Tail Hardback

Prekės ID: 61857873
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,19 x 0,25 m, 0,98 kg
Leidykla: Hardie Grant Books (UK)
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Kietas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Pagrindinis patiekalas
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: KATARATA, Knygynas Krisostomus
Autorius: Carl Clarke
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2020

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Whole Chicken: 100 Easy but Innovative Ways to Cook from Beak to Tail Hardback
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Kitų pardavėjų pasiūlymai (1)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: KATARATA 4.6
(1550 pirkėjų įvertinimų)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 23 d.

000
Galimi pristatymo būdai
3099