Receptų knygos

(24)
Filtras
Pirkėjai įvertino: 4.7/5
20 122 įvertinimai. Žiūrėti visus
Filtras
  3318
Į krepšelį

Heal Your Gut Cookbook: Nutrient-Dense Recipes for Intestinal Health Using the GAPS Diet

Autorius: Hilary Boynton, Mary Brackett, Natasha Campbell-McBride, M.D.
Puslapių skaičius: 320
Leidimo metai: 2014
  4330
Į krepšelį

Art of Fermentation: New York Times Bestseller

Autorius: Sandor Ellix Katz, Michael Pollan
Puslapių skaičius: 528
Leidimo metai: 2013
654 / mėn.   5000
Į krepšelį

New Cider Maker's Handbook: A Comprehensive Guide for Craft Producers

Autorius: Claude Jolicoeur
Puslapių skaičius: 352
Leidimo metai: 2013
  3950
Į krepšelį

Art of Natural Cheesemaking: Using Traditional, Non-Industrial Methods and Raw Ingredients to Make the World's Best Cheeses

Autorius: David Asher, Sandor Ellix Katz
Puslapių skaičius: 320
Leidimo metai: 2015
  3950
Į krepšelį

Koji Alchemy: Rediscovering the Magic of Mold-Based Fermentation (Soy Sauce, Miso, Sake, Mirin, Amazake, Charcuterie)

Autorius: Jeremy Umansky, Rich Shih, Sandor Ellix Katz
Puslapių skaičius: 352
Leidimo metai: 2020
  3955
Į krepšelį

Sandor Katz's Fermentation Journeys: Recipes, Techniques, and Traditions from around the World

Autorius: Sandor Ellix Katz
Puslapių skaičius: 352
Leidimo metai: 2021
  3425
Į krepšelį

Wildcrafting Brewer: Creating Unique Drinks and Boozy Concoctions from Nature's Ingredients

Autorius: Pascal Baudar
Puslapių skaičius: 304
Leidimo metai: 2018
  4330
Į krepšelį

Mastering Artisan Cheesemaking: The Ultimate Guide for Home-Scale and Market Producers

Autorius: Gianaclis Caldwell, Ricki Carroll
Puslapių skaičius: 368
Leidimo metai: 2013
  2304
Į krepšelį

Uncultivated: Wild Apples, Real Cider, and the Complicated Art of Making a Living

Autorius: Andy Brennan
Puslapių skaičius: 288
Leidimo metai: 2020
  3318
Į krepšelį

Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, and Craft of Live-Culture Foods, 2nd Edition 2nd Revised edition

Autorius: Sandor Ellix Katz, Sally Fallon Morell
Puslapių skaičius: 320
Leidimo metai: 2016
  3955
Į krepšelį

Mastering Stocks and Broths: A Comprehensive Culinary Approach Using Traditional Techniques and No-Waste Methods

Autorius: Rachael Mamane, Adam Danforth
Puslapių skaičius: 464
Leidimo metai: 2017
  2905
Į krepšelį

Preserving Food without Freezing or Canning: Traditional Techniques Using Salt, Oil, Sugar, Alcohol, Vinegar, Drying, Cold Storage, and Lactic Fermentation New edition

Autorius: Deborah Madison, Eliot Coleman, The Gardeners and Farmers of Centre Terre Vivante
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2013
  4330
Į krepšelį

Towpath: Recipes and Stories

Autorius: Lori De Mori, Laura Jackson
Puslapių skaičius: 288
Leidimo metai: 2020
  3425
Į krepšelį

Healthy Bones Nutrition Plan and Cookbook: How to Prepare and Combine Whole Foods to Prevent and Treat Osteoporosis Naturally

Autorius: Laura Kelly, Helen Bryman Kelly, Sidney MacDonald Baker
Puslapių skaičius: 304
Leidimo metai: 2016
655 / mėn.   5005
Į krepšelį

New Wildcrafted Cuisine: Exploring the Exotic Gastronomy of Local Terroir

Autorius: Pascal Baudar
Puslapių skaičius: 432
Leidimo metai: 2023
  3950
Į krepšelį

Nourishing Asian Kitchen: Nutrient-Dense Recipes for Health and Healing

Autorius: Sophia Nguyen Eng, Sally Fallon Morell
Puslapių skaičius: 320
Leidimo metai: 2024
  2844
Į krepšelį

Cheese and Culture: A History of Cheese and its Place in Western Civilization

Autorius: Paul Kindstedt
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2013
654 / mėn.   5000
Į krepšelį

From the Wood-Fired Oven: New and Traditional Techniques for Cooking and Baking with Fire

Autorius: Richard Miscovich, Daniel Wing
Puslapių skaičius: 352
Leidimo metai: 2013

Bread Builders: Hearth Loaves and Masonry Ovens

Autorius: Alan Scott, Daniel Wing
Puslapių skaičius: 250
Leidimo metai: 2013
Pirkite dabar ir mokėkite dalimis! Pavyzdžiui skolinantis 299€, sutartį sudarant 60 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 9,91€, metinė palūkanų norma - 19,80%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 0.6%, sutarties sudarymo mokestis - 3%, bendra vartojimo kredito kainos metinė norma - 36,10%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 594,60€. Paslaugos teikėjas: „AS Inbank filialas“.